JEDÁLNY  LÍSTOK

obedové menu vývarovňa SVADEBKA

od 20.01.2020 do 24.01.2020

 

Pondelok       Polievka:   0,30 l Paradajková, Cesnaková

20.01.2020      1.  110 g/250 g Kurací perkelt, cestovina

  1.   250 g  Zeleninové rizoto so syrom, uhorka
  2. 130 g Tortila plnená mäsom
  3. 250 g Grécky šalát s feta syrom, pečivo

 

Útorok                       Polievka:   0,30 l Zeleninová, Držková

21.01.2020      1.  110 g/80 g Segedínsky guľáš, knedľa

  1.   250 g  Ryžový nákyp s ovocím
  2.   130 g/250 g Jelení plátok s BB omáčkou,krokety
  3.   130 g/250 g  Vyprážaný syr, hranolky, tatarka

 

Streda             Polievka:   0,30 l Karfiólová, Hrachová

22.01.2020      1.  110 g/250 g Pečené kuracie stehná, ryža, kompót

  1.   250 g Hlívový guľáš s haluškami
  2. 130 g/250 g Kuracie kúsky so špenátovými haluškami
  3. 250 g Živánska pečienka

 

Štvrtok           Polievka:   0,30 l Kapustová, Vývar

23.01.2020      1.  110 g/80 g Sviečková na smotane, knedľa

  1.   250 g  Makové šúľance s makom, ovocie
  2. 130 g/250 g Skalická roštenka, ryža
  3. 250 g  Cestovinový šalát s kuracím mäsom

 

Piatok             Polievka :  0,30 l  Guľášová,Zeleninová

24.01.2020      1. 110 g/ 250 g Vyprážané rybie filé, zemiakový šalát

  1. 250 g Moravské koláče, čaj
  2. 130 g/250 g Obrátený rezeň, zemiaky, uhorka
  3. 130 g/250 g Vyprážaný encián, hranolky, tatarka

 

 

Obed č. 1, 2 stojí    4,00 eura

Obed č. 3,4,5 stojí  4,20 eura

Dôchodci doplácajú za obed č. 3,4,  0,30 centov

Číslo telefónu : 0915 754 277, 0917222640

Zmena jedálneho lístka vyhradená.

(1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 – alargény)

Váha mäsa je 110 g, (160 g) v surovom stave

Príloha je 250 g v surovom stave

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

J

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alargény v potravinách

  1. obilniny obsahujúci, lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. arašidy a výrobky z nich,6. sójové boby a výrobky z nich, 7. mlieko a výrobky z neho vrátane laktózy, 8. orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. zeler a výrobky z neho, 10. horčica a výrobky z nej, 11. sezamové semená a výrobky z nich, 12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg//l, 13.vlčí bôb a výrobky z neho, 14. mäkkýše a výrobky z nich