Týždenné menu Vývarovňa Svadebka Skalica
od 19.10.2020 do 23.10.2020


Pondelok Polievka : 0,3 dcl Držková

19.10.2020
Obed č. 1. 110 g/250 g Bravčové stehno na hrášku, slovenská ryža/ A1,3,7

Obed č. 2. 250g Ovocná žemlovka,čaj/A 1,3,7,

Obed č. 3. 130 g/250 g Krkovička Ala GRAND , tlačené zemiaky


Útorok Polievka : 0,3 dcl Zeleninová

20.10.2020

Obed č. 1. 110 g/250g Hovadzie vo vlastnej šťave, kel, chlieb /A 1,3,7

Obed č. 2. 250 g Zapekané cestoviny s kuracím masom, syrová omačka

Obed č. 3.130g/250g Bravčové rolky so špenátom,tlačené zemiaky, pikantná omáčka / A 1,3,7


Streda :           Polievka : Vývar

21.10.2020      1. 110 g Plnená paprika, paradajková omáčka, knedľa  /A 1,3,7

  1. 250 g  Šúľance s makom, ovocie
  2. 130 g/250 g Ovčiarsky rezeň, zemiaky

 

Štvrtok           Polievka : Zellerová s krutónmi

22.10.2020      1.  120 g/200 g Syrový mletý rezeň, zemiaková kaša, šalát

  1.   250 g Dubákové rizoto so syrom  a rukolou  /A 1,3,7
  2. 130 g/250 g  Kačacie stehná, kapusta, knedľa  /A1,3,7

 

Piatok             Polievka : 0,30 l  Guľášová

23.10.2020      1.  110 g  Ravioly plnené gorgonzolou, kurací plátok, syrová omáčka /A 1,3,7                                  2.  250 g  Domáca pizza, čaj  /A 1,3,7

  1. 130 g/250 g  Vyprážané kuracie štvrte, zemiaky, šalát

 

 

Obed č. 1, 2 stojí    4,00 eura

Obed č. 3,4,5 stojí  4,20 eura

Dôchodci doplácajú za obed č. 3,4,  0,30 centov

Číslo telefónu : 0915 754 277, 0917222640

Zmena jedálneho lístka vyhradená.

(1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 – alargény)

Váha mäsa je 120 g,130 g, 110 g v surovom stave

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

J

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alargény v potravinách

  1. obilniny obsahujúci, lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. arašidy a výrobky z nich,6. sójové boby a výrobky z nich, 7. mlieko a výrobky z neho vrátane laktózy, 8. orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. zeler a výrobky z neho, 10. horčica a výrobky z nej, 11. sezamové semená a výrobky z nich, 12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg//l, 13.vlčí bôb a výrobky z neho, 14. mäkkýše a výrobky z nich