JEDÁLNY  LÍSTOK

obedové menu vývarovňa SVADEBKA

od 23.11.2020 do 27.11.2020

 

Pondelok       Polievka:   0,30 l Paradajková so syrom,

23.11.2020      1.  250 g  Boloňské špagety /A 1,3,7

  1. 250 g Zapečená cestovina so zeleninou  /A,3,7
  2. 130 g/250 g Labužnícke rebierko,/ paradajky, šampiňóny, víno/,ryža /A 1,3,7

 

Útorok            Polievka :  0,30 l  Vývar

24.11.2020      1.  110 g  Sviečková na smotane, knedľa

  1. 250g  Krajance s tvarohom a smotane
  2. 250 g  Gazdovská ryža, krúpy, údené mäso, zelenina

 

Streda :          Polievka :        0,30 l Cesnaková s krutónmi

25.11.2020      1. 110/250 g Rezeň s majolkovým šalátom  /A 1,3,7

  1. 250 g Špenátové halušky so šunkovo syrovou omáčkou / A1,3,7
  2. 250 g Fazuľový guľáš,chlieb

 

Štvrtok           Polievka : 0,30 l Fazuľová s paradajkovým pretlakom

26.11.2020      1.  120 g/250 g Varené mäso, kôprová omáčka, knedľa

  1. 250 g Hubové ragú s horčicovou omáčkou /huby,paradajky,smotana,horčica/, varené zemiaky
  2. 130 g/250 g Dusená kapusta na sladko, pečené kačacie stehná, knedľa/lokše

 

Piatok             Polievka : 0,30 l Kapustnica

27.11.2020      1.  110 g/250 g  Pečené kuracie stehná, ryža, kompót

  1. 250 g Zeleninové lazáne  /A 1,3,7
  2. 130 g/250 g  Krkovička ALA Grand, zemiaky, uhorka  /A 1,3,7

 

 

Obed č. 1, 2 stojí    4,00 eura

Obed č. 3,4,5 stojí  4,20 eura

Dôchodci doplácajú za obed č. 3,4,  0,30 centov

Číslo telefónu : 0915 754 277, 0917222640

Zmena jedálneho lístka vyhradená.

(1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 – alargény)

Váha mäsa je 120 g,130 g, 110 g v surovom stave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

J

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alargény v potravinách

  1. obilniny obsahujúci, lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. arašidy a výrobky z nich,6. sójové boby a výrobky z nich, 7. mlieko a výrobky z neho vrátane laktózy, 8. orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. zeler a výrobky z neho, 10. horčica a výrobky z nej, 11. sezamové semená a výrobky z nich, 12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg//l, 13.vlčí bôb a výrobky z neho, 14. mäkkýše a výrobky z nich